اموزش درست کردن کیک تولد

مواد لازم :

آرد       1/2-1  پیمانه
تخم مرغ        6 عدد
كرم تارتار      1 قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال          2 قاشق چایخوری
وانیل شكری       1/4  قاشق چایخوری

ادامه مطلب را در ادامه مطلب بخوانید...

مواد لازم :

آرد ------------ 1/2-1  پیمانه
تخم مرغ------------ 6 عدد
كرم تارتار------------ 1 قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال------------ 2 قاشق چایخوری
وانیل شكری------------ 1/4  قاشق چایخوری

شكر------------ 1 پیمانه
نمك------------  1/8 قاشق چایخوری
بیكینگ پودر------------ 1قاشق چایخوری

طرز تهیه :

فر را روی 350 درجه فارنهایت روشن كنید , سفیده و زرده تخم مرغ را جدا نموده , زرده ها را با نصف شكر , وانیل شكری و رنده پوست پرتقال مخلوط كرده با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ شود . سفیده تخم مرغ و كرم تار تار را جداگانه زده تا كف كند . سپس مابقی شكر را اضافه نموده و زدن را ادامه می دهیم تا زمانی كه جای پره های همزن روی آن محو نشود و هنگامیكه ظرف سفیده را بر می گردانیدنریزد .

سفیده را به زرده ها اضافه نموده یكی دو بار با قاشق چوبی یا لیسك بصورت دورانی مخلوط كنید و آرد , نمك و بیكینگ پودر را الك نموده به مایه فوق الذكر اضافه كنید , به آرامی مواد را مخلوط نموده . یك قالب گرد به قطر 25 سانتی متر كه كف آن را كاغذ روغنی انداخته اید و كف آن را با روغن مایع چرب كرده اید مایه آماده را در قالب بریزید, و در پنجره وسط فر قرار داده به مدت 45 الی 50 دقیقه بماند.

کیک تولد را میتوانید با سلقه خود تزیین نمایید.