قلیه میگو


مواد لازم :

میگوی پاک شده  نیم کیلو
سیر  یک بوته
 گشنیز  150 گرم
 شنبلیله  150 گرم
 تمبرهندی  نصف بسته
 پیاز  یک عدد
نمک ، فلفل و زرد چوبه  به میزان دلخواه

رب گوجه فرنگی
یا آب گوجه فرنگی

 یک قاشق سوپخوری
یک فنجان

میگوها را کاملاً پاک کرده و می شوییم . پیاز را خرد می کنیم و با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم. سپس سیر ، شنبلیله و گشنیز را خرد کرده و با پیاز کمی تفت می دهیم . میگوها را با کمی زرد چوبه ، پودر فلفل و نمک به همراه سبزی ها تفت می دهیم . بعد شیره تمبرهندی  و رب گوجه فرنگی  ( یا آب گوجه فرنگی ) را به مواد قبلی اضافه می کنیم . قلیه میگو را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم . غذا آماده ی سرو است.